Ουρολόγος Αθήνα : Δρ. Αναστάσιος Μιχαλάκης – Ουρολόγος MD, PhD, FEBU

 

Ο Δρ. Αναστάσιος Μιχαλάκης είναι στρατιωτικός ιατρός, Χειρουργός Ουρολόγος – Ενδοουρολόγος –  Λαπαροσκοπικός Χειρουργός.

 

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στις παθήσεις του ανώτερου ουροποιητικού (νεφρός – ουρητήρες) και ιδιαίτερα στη λαπαροσκοπική αντιμετώπιση τους, όπως επίσης και στην ενδοσκοπική και ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση της λιθίασης και των παθήσεων του προστάτη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ουρολόγος Δρ. Μιχαλάκης : Εκπαίδευση

 

  • Αποφοίτησε από τη Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Ουρολογία το 2007 , με θητεία 1,5 έτος στο 251 ΓΝΑ και 3,5 έτη στην 1η Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική στο Λαικό Νοσοκομείο Αθηνών.
  • Το 2009 με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής εταιρίας, μετέβη στο Βέλγιο στην Ουρολογική Κλινική του Leuven, που αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο Ουρολογικής Ογκολογίας και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Βελγίου, υπό τον Καθηγητή Henrik Van Poppel.
  • Έχει εξειδικευτεί για ένα έτος στην Λαπαροσκοπική Ουρολογία & Ενδοουρολογία στο Bristol Urological Institute, Southmead Hospital στο Bristol της Μεγ. Βρεττανίας.
    Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης, συμμετείχε σε πληθώρα ρομποτικών επεμβάσεων με το σύστημα Da Vinci. Επίσης εκπαιδεύτηκε στην χρήση της κρυοθεραπείας στις κακοήθειες του νεφρού και κυρίως στην λαπαροσκοπική εφαρμογή της.
  • Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, είτε με προφορικές ,είτε με γραπτές ανακοινώσεις, ενώ παράλληλα έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα Ουρολογικά περιοδικά.
  • Είναι κάτοχος της Ευρωπαικής πιστοποίησης στην Ουρολογία (Fellow of European Board in Urology).

Ουρολόγος Δρ. Μιχαλάκης : Παρούσα Θέση:

 

  • Από το Σεπτέμβριο του 2010 έως και σήμερα ο Ουρολόγος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λαπαροσκοπική αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του ανωτέρου Ουροποιητικού, ως Επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
  • Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στοιχεία Επικοινωνίας με τον Ουρολόγο:

 

Δρ. Αναστάσιος Μιχαλάκης:Χειρουργός Ουρολόγος – Ενδοουρολόγο

Ουρολόγος Αθήνα : Δρ. Αναστάσιος Μιχαλάκης

Δρ. Αναστάσιος Μιχαλάκης : Χειρουργός Ουρολόγος Αθήνα , Ενδοουρολόγος – Λαπαροσκόπος στην Αθήνα

 
Διεύθυνση: Κηφισίας 108, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλέφωνο ραντεβού: 2118006057
Fax.   2118006021
Εmail : tasmih10@gmail.com